Maräng med frukt och grädde
4 portioner
- 8 + 4 maränger
- 3-4 dl blandad frukt
- 2 dl grädde
- chokladsås
- strössel
Gör så här:
Vispa grädden.
Smula 2 maränger i botten på varje glas.
Skär frukten i mindre bitar om det behövs och fördela jämnt ovanpå marängen.
Spritsa grädden och ringla över chokladsås.
Toppa med en hel maräng och lite strössel.
Servera direkt!
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 2 maränger brukar vara 3 P. 2 msk vispad grädde 36% är 3 P. 1 msk chokladsås tex O´hoj är 4 P.
Points: 2 maränger brukar vara 3 P. 2 msk vispad grädde 36% är 3 P. 1 msk chokladsås tex O´hoj är 4 P.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 640 times, 1 visit(s) today