Färdiga röror från Quorn – Chicken Curry Style & Tuna Style

skriv ut
Quorn kommer ständigt med nyheter i vego-hyllan. Nyligen lanserades Quorn Vegan Spread, två veganska röror; Chicken Curry Style och Tuna Style. Rörorna passar både på mackan och till bakad potatis.

Växtbaserad färdig mat och mat som är enkel att ha med när man är på väg eller på picknick har inte alltid varit så lätt att hitta. Nu finns Chicken Curry Style som ersättning för kycklingröra med curry, samt Chicken Curry Style som ersättning för tonfiskröra. Klassiska röror, eller ”spreads” som de också kallas.  De passar lika bra på mackor, i bakad potatis eller i wraps tillsammans med sallad.

Vårt mål är produkter som gör det enkelt att välja vego i vardagen, och våra nya spreads är perfekta till snabba och goda måltider, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Testpatrullen har smakat dem och konstaterar att de smakar i stort sett precis som de traditionella rörorna. Chicken Curry Style är starkt gul, färgsatt med betakaroten, och med en rejäl smak av curry. Tuna Style är mild i smaken på ett mycket behagligt sätt.

Nyheterna finns sedan några veckor i butikerna, de är veganska och finns i vegosektionen i kylen tillsammans med Quorns växande kylda sortiment.

 

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita