Estrella lanserar tre nya goda snacks och en ny dipp

skriv ut
Estrella lanserar fyra goda nyheter och denna gång blir det en salig blandning till snackshyllan. Vad sägs om en Nötmix, Dippmix, Västkustchips och ostiga Potatischips?

Det grovräfflade potatischipset Cheddar & Sourcream är en uppgradering av en gammal favorit. Cheddarosten har fått mogna sedan sist och chipsen har fått en djupare smak.

En uppstickare har kommit i nöthyllan, under namnet Nötmix Kokos & Salt gömmer sig kokoskanderade jordnötter och mandlar. Mixen har en tydlig smak av kokos som förenar sötma med sälta.

Nyheten Dippmix Rostad Paprika med Vitlök passar såväl chips som grönsaksstavar. Fyllig och len grillad paprika kombineras med klassisk vitlök som ger smakerna det där lilla extra.

Västkustchips Ranch & Gräddfil är ett spännande tillskott till Estrellas Västkustchips. De grytfriterade, grovräfflade chipsen har en ganska stark krydda med smak av tomat, vitlök, paprika och ost – med gräddfil som pricken över ”i”.

 

Testpatrullen har testat nyheterna och konstaterar att Västkustchipsen vinner över Cheddar & Sourcream, men att Nötmixen toppar allt! Det där med kokos och salt är en himla god kombination helt enkelt och gillar man kokos så är detta ett måste.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Estrella