Du i Fokus
Dryck

Sway it with Pride – Nu är årets Absolut Rainbow-flaska här!

skriv ut
Absolut Vodkas engagemang för HBTQIA+ startade redan under 1980-talet i New York och har sedan dess varit en del av varumärkets DNA. Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i en limiterad upplaga i samband med Pride-sommaren 2022.

Flaskan är inspirerad av mångfald, ett av flera områden Absolut arbetar med för att skapa en mer öppen värld. 20 kr från varje såld flaska kommer under perioden den 1 juni till den 31 augusti att doneras till Regnbågsfonden.

40% av allt som odlas i världen slängs. Rscued är företaget från Helsingborg som sedan 2015 arbetar med och brinner för att minska matsvinnet. Av räddad frukt och grönsaker tillverkas juice, smoothies och chips. Det lilla som blir över komposteras och blir till vegansk blomjord. Så att nya frukter och grönsaker kan växa. Rscued skänker 0,50 kr per såld Lycklig-flaska till Regnbågsfondens arbete för HBTQ-frågor.

Lagom till Pride 2022 har Absolut och Rscued tagit fram en helt ny cocktail baserad på Rscued Lycklig och Absolut Rainbow. Lycklig är en lemonad gjord på räddade jordgubbar, citron, thaibasilika, rosépeppar och hallon.

Absolut x Lycklig

  • 50 ml Absolut Rainbow (samma klassiska vodka i ny inkluderande kostym)
  • Rscued Lycklig (räddade jordgubbar, citron och thaibasilika)

Gör så här:

Mät upp Absolut Rainbow i ett högt glas med is, fyll upp med Rscued Lycklig och rör om.

Garnera med färska jordgubbar eller den frukt, bär eller grönt, som gör dig och ditt sällskap just Lyckliga, och servera!

 

Absolut Rainbow finns i beställningssortimentet.

Artnr: 82023-01

Pris: 249 kr

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 5 times, 1 visit(s) today