Du i Fokus
Dryck

Nu är Godisläsk ZEROOOO här!

skriv ut

Godisläsken gjorde entré på marknaden för exakt ett år sedan. Tre populära godissmaker blev till läsk på burk; Sura jordgubbsremmar, Fizzy Soda och Sura Colanappar. Nu kommer godisläsken som ZERO för att uppfylla konsumenterna önskemål om sockerfria varianter. Det finns många som vill undvika sockrade drycker, men som ääääälskar godis.

Fizzy Soda på burk har blivit en storsäljare på burk, därför ville företaget komplettera med en sockerfri kompis i storformat. Smaken sur vattenmelon är däremot helt ny och en smak man fått önskemål om, både från inköpare och professionella godisätare.

Fizzy Soda ZERO & Sour Watermelon ZERO! smakar precis som det man ser på etiketten. Undertecknad är stor Fizzy Pop-älskare och är både fascinerad, överraskad och lite förbryllad över att läsken har ganska exakt samma smak som godisbiten. Att dessutom få den sockerfri och i en literflaska är ju väldigt trevligt!

Watermelon är både fräsch god, ovanligt god faktiskt för att vara just vattenmelon – men den är inte alls lika speciell och rolig som Fizzy Soda.

Spirit of Sweden godiskläsk finns bla på Hemköp, Willys, City Gross och Matrebellerna.

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

Visited 39 times, 1 visit(s) today