Du i Fokus
Dryck

Mister Peat Batch Strength – uppföljare till förra årets succé

skriv ut

I november 2022 lanserade Northern Beverages Mister Peat 46% och succén var ett faktum. Mister Peat gjorde sig snabbt känd som en whisky som inte hycklar – den levererar rök och torv precis som den säger sig göra. Uppföljaren till succèn kommer nu i en Batch Strength 53,7%. Samma rejäla rökighet samt mer alkoholstyrka.

Northern Beverages AB följer upp förra årets succé av Mister Peat med uppföljaren: Mister Peat Batch Strength. Med sin eleganta smakprofil, rejäla rökighet och högre alkoholhalt som förstärker smakerna är denna skotska whisky ett spännande val för alla whiskyentusiaster.

Med Mister Peat Batch Strength, fortsätter vi att lansera högkvalitativa whiskys till Sverige – nu med en Batch Strength till priset av en ‘reguljär’ whisky. Företagets fokus på traditionsrik, högkvalitativ dryck fortsätter och med denna nya utgåva läggs en nivå av modern whisky in i portföljen till ett helt oslagbart pris för en rökig Batch Strength. Den här tror vi snabbt kommer bli en stor favorit bland whiskyfansen i Sverige!”, säger Peter Hafverkorn på Northern Beverages.

Mister Peat Batch Strength finns i Systembolagets beställningssortiment

Artikelnr: 53402

Pris: 599:-

Text och bild – Pressmaterial

Visited 9 times, 1 visit(s) today