Du i Fokus
Dryck

Martell VSOP Red Barrel – ny cognac från Frankrikes äldsta cognachus

skriv ut
I december lanseradess Martell VSOP Red Barrel – en ny cognac från Frankrikes äldsta cognachus. Cognacen, som är perfekt balanserad mellan frukt- och fattoner, lagras på speciella ekfat, vilket ger den dess karaktäristiska röda färg.

I över 300 år, ända sedan 1715, har det välkända cognachuset Martell producerat och exporterat cognac över hela världen. Det anrika arvet har gett dem en innovativ förmåga att skapa överraskande och unika produkter med enastående kvalitet och finess, vilket gjort dem internationellt kända.

Martell VSOP Red Barrel lagras på äldre, sällsynta ekfat. Ekfatens ålder och lagringsegenskaper ger en röd nyans och härlig karaktär till cognacen. Det adderar en tydlig smak av gula plommon, aprikos, honung, persika och runda toner av söta kryddor.

– Tack vare sina innovationer har Martell lyckats förnya det sätt som man njuter av cognac på. Nu dricker man den inte bara som en traditionell avec, utan även till mat eller i cocktails, säger Marina Misisca, Brand Manager för French Portfolio på Pernod Ricard Sverige.

LE VOYAGE DES AMANTS

50 ml Martell VSOP Red Barrel

50 ml kallt rooibos te

50 ml Ginger Ale eller Ginger Beer

Fyll ett highballglas med is och häll sedan i de övriga ingredienserna. Blanda och garnera med ett färsksnittat apelsinskal.

 

Martell VSOP Red Barrel
Artnr: 81506
Pris: 699 kr

 

Text, recept och bild – Pressmaterial

 

Visited 12 times, 1 visit(s) today