Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Jägermeister Manifest

skriv ut
För ett år sedan lanserades Jägermeister Manifest i begränsad upplaga på barer och restauranger runt om i Sverige. Nyligen landade den i Systembolagets Beställningssortiment och är för första gången tillgänglig för privatpersoner.

Jägermeisters recept är en strängt bevarad hemlighet och har varit oförändrat i mer än 80 år. Dess växtbaserade extrakt, alkoholhalt och mognadsprocess ingår alla i en oföränderlig komposition.

Jägermeister är en av världens ledande likörer och Manifest både bygger på och bryter mot Jägermeisters tradition. De 56 ingredienserna från hela världen, den dubbla mognadsprocessen på små och stora ekfat i över 12 månader och alkoholhalten om 38% spelar alla sin roll för att för att skapa en nyanserad upplevelse som ger begreppet krydd- och örtlikörer en ny innebörd.

Manifest är en rik och robust blandning av smaker. Man finner något söta toner av anis och torkad frukt som sedan ger plats åt diskreta och aromatiska bittra toner, som i sin tur rundas av med toner av vanilj och ekfat.

Jägermeister Manifest serveras bäst något kyld.

Artnr: 8173301

Pris: 489 kr

 

Text och bild – Jägermeister

 

Visited 16 times, 1 visit(s) today