Du i Fokus
Mode & Skönhet

Linnea Henriksson i samarbete med Indiska

skriv ut
Indiska presenterar årets sommarkollektion tillsammans med den folkkära artisten Linnea Henriksson. Man väljer att fortsätta med samma koncept som tidigare, där kreativa och autentiska personer lyfts fram istället för modeller.

– Att klä mig i färg och mönster är mitt snabbaste trix för att bli på bra humör. Jag har vuxit upp med Indiska och i min hemstad Halmstad var det Indiska-butiken som stack ut. Där gick jag in för att drömma mig bort; Ta in dofterna, känna på tygerna och väga halsbanden i mina händer. Det känns därför jättekul och väldigt naturligt att göra detta samarbete, kommenterar Linnea.

Linnea är högaktuell med sitt nya album Linnea Henriksson, som följs upp av en sommarturné runt om i Sverige. Tillsammans med Gyllene Tider står hon också bakom den officiella VM-låten och till hösten medverkar hon även i TV4’s stora tittarsuccé Så mycket bättre.

– Med Linneas musikaliska bakgrund tar vi det kreativa temat vidare inom ytterligare ett område. Vi är oerhört stolta och glada över samarbetet med Linnea. Kollektionen är färgstark, feminin och inspirerande och det är precis så vi upplever Linnea, säger Sofie Saberski, marknadschef Indiska.

Sommarkollektionen är inspirerad av den klassiska svenska midsommaren med en orientalisk touch. Nyckelplaggen i kollektionen består av härliga klänningar i både krispigt vitt och färgglatt blommigt.

– Vi har drömt oss bort till den svenska sommaren med blå himmel, grönt gräs förstrött med vita tusenskönor, röda jordgubbar och krispig vit bomull som fladdrar i vinden på tvättstället, allt som vi älskar med sommaren helt enkelt, säger Sandra Karlsson, konceptdesigner på Indiska.

Indiskas sommarkollektion finns i butik och på indiska.com och består av både mode, accessoarer och inredning.

 

Text och bild – Indiska

 

Visited 13 times, 1 visit(s) today