Du i Fokus
DryckMat & Dryck

God Morgon – nya smaker och ny design

skriv ut

Under maj lanserar God Morgon ett helt nytt ekokoncept med nya smakblandningar på sina juicer och med ny design på flaskorna. God Morgon lanserade sin första ekologiska juice redan år 2000, nu blir det både godare och snyggare på frukostbordet.

– Vi är så stolta att vi är störst på ekologisk juice. Vi lanserade våra första ekologiska juicer redan år 2000 och med den nya serien blir vi ännu bättre. De nya ekojuicerna kommer i vackra flaskor som lyfter innehållet och du hittar både breda smaker och spännande varianter – det finns något för alla! säger Annika Hällström, Brand Manager, God Morgon.

Att juice är bra och användbart på många sätt i en god frukost blev tydligt för Anja Forsnor när hon skrev boken ”En god morgon” och studerade människors olika syn på morgnar och frukost.

– Jag upptäckte hur olika känslor vi har kring frukost och morgnar. Vissa har ingen aptit eller hinner inte äta frukost, andra skippar aldrig sin morgonsmoothie, säger Anja Forsnor.

Under våren och sommaren kommer man kunna följa Anja i en serie med de nya ekologiska juicerna från God Morgon i olika frukostar – anpassade för olika situationer och önskemål om hur dagen startas. Recepten visar också vilken roll juice kan ha i en bra frukost.

– Juice är verkligen ett perfekt sätt att få i sig mera frukt och grönt, något i stort sett alla svenskar slarvar med. Förutom att dricka juicen som den är gillar jag att använda den i matlagning, t.ex. som sötning i gröt, eller som bas i en god smoothie eller en fräsch hälsoshot, säger Anja Forsnor.

Från och med v19 finns den nya ekojuiceserien ut i svenska matbutiker:
God Morgon® EKO Äpple & Jordgubb, lyxigt uppfriskande och somrig smak.
God Morgon® EKO Äpple & Fläder, ljuvlig äppeljuice med balanserat inslag av fläder.
God Morgon® EKO Mandarin & Morot, frisk och samtidigt mild, perfekt morgonjuice.
God Morgon® EKO Citrus, fylld av smak och friskhet och samtidigt mild och god.
God Morgon® EKO Apelsin, klassisk storsäljare som har rikligt med fruktkött och smak.

Testpatrullen har smakat juicerna och håller med om att de är otroligt fräscha och välsmakande. Det är svårt att välja en vinnare, åsikterna spretar totalt, så vi konstaterar bara att alla är väldigt tydliga i sina smaker. Det smakar verkligen av jordgubbar, fläder och mandarin. Våra favoriter blev Äpple & Jordgubb och Citrus, jättegoda helt enkelt! Dessutom gillar vi storleken på flaskan.

Text och bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 52 times, 1 visit(s) today