Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Black Tower white och Pink bubbly – ekologiskt och veganskt!

skriv ut
Nu har två storsäljande viner från det välkända och populära varumärket Black Tower tagit ett steg i en grön riktning. Black Tower white och pink bubbly är två lätt mousserande viner, med 8,5 % alkoholhalt, som nu blivit ekologiska och veganska.

“Den ekomedvetne svenska konsumenten efterfrågar denna typ av produkt, ett ekologiskt och veganskt vin, till ett bra pris och dessutom från en välkänt varumärke som Black Tower”, säger Petra Ekholm, produktchef för Black Tower i Sverige.

Redan 2013 lanserades Black Tower pink bubbly på den svenska marknaden som den första bubblande produkten från den klassiska tyska producenten. Konsumenterna visade direkt sin uppskattning och tog emot denna sprudlande produkt med öppna armar, något som gjorde att white bubbly snabbt blev en toppsäljare i sitt segment på Systembolaget.

Black Tower pink bubbly, ett pärlande rosévin som bjuder på en frisk och fruktig smak med inslag av körsbär, jordgubbar, hallon och blodapelsin. Uppföljaren Black Tower white bubbly toppar med en frisk och tropiskt fruktig doft med smak av ananas, gröna äpplen och citrus.

Drycken serveras väl kyld och passar lika bra som enkel aperitif som till festminglet.

Det pärlande vinet Black Tower bubbly presenteras i en läckert designad flaska som är lika attraktiv på bordet som självklar på vårens alla högtider.

 

Art nr: 6508, 72350

Pris: 69 kr

 

Text och bild – Black Tower

Visited 38 times, 1 visit(s) today