Du i Fokus
Dryck

Black Stallion Cabernet Sauvignon i Magnumflaska

skriv ut

I hjärtat av Napa Valley längs den välkända Silverado Trail ligger vinhuset Black Stallion Estate Winery. Här i Kaliforniens mest kända vinregion tillverkar Black Stallion internationellt hyllade viner på Cabernet Sauvignon, Pinot Noir och Chardonnay enligt hållbara principer i den välbevarade historiska byggnaden.

Black Stallion Estate Winery ligger i en vacker hästranch längs den välkända Silverado Trail i hjärtat av Napa Valley. Här i hjärtat av Kaliforniens mest kända vinregion odlas druvorna och sker produktionen av deras internationellt hyllade viner. Några av originalbyggnaderna står fortfarande kvar på den historiska platsen och har numera anpassats för modern och hållbar vinproduktion. Det är framförallt viner på Cabernet Sauvignon som är Black Stallions och regionens stolthet.

Cabernet Sauvignon odlas på många platser i världen, men utanför Europa är det just i Napa Valley som druvan gör stordåd för kvalitetsviner. Det unika klimatet med den svala dimman som drar in över odlingarna i kombination med varma och soliga dagar är del av hemligheten. Det är tillsammans med skickligt hantverk i såväl vingårdar som vineriet som magin sker.

Maffigt i Magnumflaska från Black Stallion Estate Winery

Black Stallions populära Napa Valley Cabernet Sauvignon lanseras nu även i Magnumflaska i Systembolagets fasta sortiment. Vinet är fylligt, smakrikt och yppigt med toner av svarta vinbär, björnbär, kryddnejlika, kaffe och rostade ekfat. Väl integrerade tanniner följt av en lång och smakrik eftersmak. Serveras till smakrika och grillade rätter som gärna får ha inslag av färska örter som rosmarin och timjan.Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon

Flaskstorlek: 1500 ml (Nyhet)
Årgång: 2018
Art.nr: 72524
Pris 579 kr

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon
Flaskstorlek: 750 ml
Årgång: 2019
Art.nr: 6207
Pris: 289 kr

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

Visited 29 times, 1 visit(s) today