Barefoot Wine Seltzer; Strawberry Guava

skriv ut

Fenomenet Hard Seltzer har tagit världen med storm och nu har Wine Seltzer kommit till Sverige. Fördelarna kring den nya dryckestrenden är flera: Wine Seltzer har en låg alkoholhalt på 4 %, är glutenfri och innehåller endast 70 kcal per 250 ml. Det gör Barefoot Wine Seltzer till ett friskt och fräscht alternativ till öl och cider.

Barefoot Wine Seltzer Strawberry & Guava på burk och är smidig att ta med på picknicken eller utflykten då den är lätt att packa ned, bära och återvinna. Det mindre formatet är även passande för den som endast vill avnjuta ett glas eller två. Utöver detta finns även miljöfördelar: den väger lite och tar lite plats, vilket minskar mängden utsläpp vid transport.  

Barefoot Wine Seltzer Strawberry & Guava smakar övervägande guava, men har en doft av jordgubbar. Perfekt som fördrink eller som ett läskande alternativ vid utomhusaktiviteter i sommarsolen. 

Wine Seltzer är en blanddryck med vin som bas. Producenten Barefoot var en av första vinproducenterna som introducerade trenden med vin på burk till svenskarna. 

– Att burkvintrenden växer i Sverige känns naturligt och rätt i tiden. När bag in box lanserades på den svenska marknaden var det många som var skeptiska, men idag är det ett självklart format på Systembolaget. Vi ser definitivt samma potential i burken. Svenskarna ses gärna utomhus och dricker ett glas, vilket är ett av de tillfällen där vinburken gör sig som allra bäst. Precis som den här Wine Seltzern, med lägre alkoholhalt, säger Michael Mobach, produktchef på Spring Wine & Spirits. 

Barefoot Wine Seltzer Strawberry & Guava har artikelnummer 50585 och kostar 19,90 kr exklusive pant 1 kr per burk. Produkten säljs i fyrpack.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial