Du i Fokus
Mat & Dryck

7-Eleven välkomnar flera nya smakupplevelser i sortimentet

skriv ut

7-Eleven Sverige fortsätter att utveckla sitt utbud för att erbjuda sina kunder ännu fler alternativ inom mat och fika. Nu finns både taquitos, banankakor gjorda på räddade bananer och ett helt nytt pizzasortiment på samtliga 7-Eleven i landet.

Som ett led i att förstärka sin position som den givna allt i ett-butiken i storstäderna lanserar 7-Eleven nu en rad maträtter och fikaprodukter. Bland de nya produkterna ingår ett nytt pizzasortiment med en ny och fluffigare pizzabotten som bas och finns i smakerna Pesto Bianca, Capricciosa och Margherita. För att säkerställa hög kvalitet på pizzorna bereds de direkt i butik.

För att möta den höga efterfrågan från kunderna lanserar 7-Eleven även taquitos, en smidig to-go variant på en taco och som utgörs av ett hoprullat tortillabröd med fyllning. Taquitosen finns i smakerna Chicken fajita, Chicken buffalo och Chili cheese som är lakto-vegetarisk.

För den som är sugen på att äta en god fika med gott samvete lanseras även banankakor, gjorda på räddade bananer, i tre olika smaker – en klassisk Banankaka med chokladfrosting, Morotskaka med cream cheese-frosting och Kaffe & choklad gjord på kaffesump.

– Vi strävar ständigt efter att vara ett givet inslag i våra kunders vardagar, oavsett tid på dygnet. Därför känns det väldigt kul att vi stärker upp vårt mat- och fikaerbjudande med tre fantastiska produktgrupper som kompletterar varandra och vårt övriga sortiment. De nya pizzorna passar perfekt till såväl lunch som middag medan taquitosen och banankakorna är perfekta att kunna ätas på språng, säger Marie Wedin, Kommersiell direktör på Reitan Convenience Sverige, franchisegivare till 7-Eleven.

De nya pizzorna, taquitosen och banankakorna finns att köpa på samtliga 7-Eleven i landet.


Text och bild – Pressmaterial

Visited 31 times, 1 visit(s) today