Du i Fokus
Hem & Inredning

Välkomna sommaren med Rustas nyheter

skriv ut

I Rustas breda sommarsortiment finns något för alla plånböcker. Från utemöbler, paviljonger och grillar till sittdynor, parasoll, solcellsbelysning, planteringstillbehör och krukor. Nu har vårens och sommarens nyheter börjat synas på hyllorna.

Våren och sommaren planeras för fullt på Rusta. För den som gillar utemöbler som kräver minimalt underhåll finns flera härliga nyheter som solstolar i både stål och konstrotting. Som Cannes, en trendriktig grupp där soffa och fåtöljer har flätade armstöd och ljusa dynor. Relaxstolen Capri i konstrotting är det perfekta valet för den som söker efter en riktigt bekväm möbel som tar sig på uteplatsen.

Textilier som mattor, dynor och kuddar för utomhusbruk gör det enkelt att piffa balkongen och uteplatsen. Bland sommarens mönsterbilder syns stilistiska blad, färgstarka djungelmotiv och klassiska blommönster. Här är det lätt att hitta nya prisvärda favoriter som hjälper dig att skapa ett mysigt vardagsrum utomhus.

Dekorativa parasoll har blivit en riktig bubblare och bland säsongens nyheter finns flera modeller med mönster och fransar. Solcellsbelysning gör uteplatsen extra mysig när mörkret faller. I vår finns mängder av spännande nyheter som söta djur, rislampor och lyktor i olika utföranden att välja mellan.

Redan nu finns nyheterna i butikerna och fylls på vartefter.


Text och bild – Pressmaterial


Visited 35 times, 1 visit(s) today