Du i Fokus
Hem & Inredning

Välkända dofter nu även i sprayflaska

skriv ut
Vem känner inte till Wunder-Baum? Världens mest kända gran som lanserades redan på 50-talet. Idag finns doftgranarna tillgängliga i över sextio dofter, nu kommer även en pumpspray. 

Wunder-Baum pumpspray är en helt ny typ av luftfriskare för en mängd olika användningsområden. Den varar länge, är miljövänlig och är ett nytt sätt att sprida väldoft såväl hemma som i bilen eller båten.

Den välkända doftgranen, Wunder-Baum, föddes redan 1952 och är tillgänglig i en mängd olika dofter. Under åren har ytterligare fyra typer av luftfriskare lanserats – Bottle, Invisi, Clip och Fiber Can – samt Tree House, som är ett tillbehör till doftgranen, och nu alltså lanseras som pumpspray – en sprayflaska med fin dimspray med lång räckvidd och ren känsla, för den bästa doftupplevelsen.

– Wunder-Baum pumpspray är designade att leverera härlig doftverkan i mindre utrymmen och passar lika bra i bilen, båten och husvagnen som i hemmet – och den halvgenomskinliga flaskan gör det enkelt att se när den börjar ta slut, säger Magnus Almqvist, Brand Manager på SEAB.

Wunder-Baum pumpspray lanseras i fyra olika varianter, dels tre luftfriskare med dofter som är välkända från de populära doftgranarna (New Car, Strawberry och Vanilla) och dels helt nya luktborttagaren Airwash.

New Car – Ger ditt fordon en rik doft av en helt ny bil.

Strawberry – Den söta doften av solmogna, nyplockade jordgubbar.

Vanilla – En oemotståndlig doftfusion av krämig vanilj, kokosmjölk och sockerrör.

Airwash – Eliminerar odörer och lämnar en ren och frisk aromatisk blandning av rosa grapefrukt och frisk havsbris berikad med doftnoter av blommor och skog.

 

Wunder-Baum pumpspray finns i de flesta dagligvarubutiker.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 17 times, 1 visit(s) today