Du i Fokus
Hem & Inredning

Spara plats i köket – rulla ihop torkstället

skriv ut
Har du ett litet kök, lever livet på rull eller kanske i en båt? Då är det viktigt med detaljerna för att allt ska få plats. Magissos hoprullbara torkställ gör att du kan utnyttja ytan över diskhon och få en smart avställningsyta.

Magissos rostfria torkställ hjälper dig att ta vara på det köksutrymme du redan har och när du inte använder ställningen är det bara att rulla ihop och förvara i kökslådan. Med måtten 46 cm x 32 cm x 0,8 cm passar de på alla diskhoar som är mindre än 46 cm. Perfekt för både båten, husvagnen och husbilen,

Mellanrummet mellan stålbalkarna gör att vattnet kan droppa ner i diskhon och låter luften strömma upp så att disken torkar snabbare. De mjuka silikonkanterna ger ett bra grepp och ser till att den ligger stabilt.

Du kan även använda torkställningen som ett underlägg för varma kastruller och stekpannor, men även som avrinningsyta när du sköljer dina grönsaker. Torkstället är tillverkad av livsmedelsgodkända material. Den kan diskas i diskmaskinen och finns i två färger.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Smarta Saker

 

 

Visited 9 times, 1 visit(s) today