Du i Fokus
Hem & Inredning

Snack öppnar Sveriges bjussigaste blomsterbutik

skriv ut
Det nya butikskonceptet Snack öppnar sin första tvådagarsbutik i Stockholm den 23-24 april. Det första temat handlar om sticklingar och att vårda något grönt under svåra pandemiska tider. Med kostnadsfria sticklingar, färganalys och unika vaser fylls entrén på Clarion Hotel Sign.

Snack är det nya butikskonceptet, skapat av trendspanaren Stefan Nilsson och konceptutvecklaren Robert Nehmé, som lanseras våren 2020. Med interaktiva och tematiska butiker i tomma lokaler bjuds allmänheten in för nya upplevelser i handeln. Först ut är Snack x Clarion Hotel Sign. I entrén till bankettlokalen på hotellet vid Norra Bantorget fyller Snack upp med sticklingar och grön kärlek.

I centrum för butiken finns utvalda sticklingar med framför allt pelargoner. Allt kostnadsfritt så långt lagret räcker. Snack vill ge alla besökare chansen vårda och ge kärlek under isoleringens tider. Kom till Snack och hämta en pelargonstickling, vårda den och fokusera på något rogivande för en stund. Butiken fylls av flera andra aktiviteter som färgkonsultation av besökarnas utemöbler, sticklingtips från florist- världsmästaren, unika krukor och vaser av unga formgivare och gröna alkoholfria drinkar med inspiration av försommarens växter.

Klockan 11.00-18.00 båda dagarna kommer butiken fyllas av gäster och aktiviteter. Grön kärlek med bra avstånd för besökare enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Aktiviteterna och gästernas tips kommer även att sändas via sociala medier, så alla kan hänga med.

PROGRAM
Torsdag den 23 april
11.00 Butiken öppnar
12.00 Färgexperten Sara Garanty ger färgkonsultation för din uteplats
13.00 Blomsterfrämjandet berättar om årets pelargon 2020
14.00 Crooked Concept visar unika vaser och krukor av unga formgivare
16.00 Prova alkoholfria drinkar med blomsterkänsla från Konn
17.00 Floristvärldsmästaren Per Benjamin ger tips kring sticklingar och odling
18.00 Butiken stänger

Fredag den 24 april
11.00 Butiken öppnar
12.00 Trendspaning med trädgårdstema av Trendstefan
14.00 Odlings-TV – Nordens största webbtv-kanal odling och trädgård
15.00 Svenska Lilldal 2:0 berättar om sina superekologiska trädgårdsredskap
16.00 Formgivaren Viktor Erlandsson berättar om hans succe-vas Orb för Klong
17.00 Afterwork med blomsterdrinkar från Konn
18.00 Butiken stänger

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 14 times, 1 visit(s) today