Du i Fokus
Hem & Inredning

Säsongens mest betydelsefulla ting hos ByOn

skriv ut
Höstnyheterna från ByOn bjuder på smakfulla schackrutor och energiska ränder. Tonerna går i nougat, ljus vanilj, mörkgrönt, stark peppar och konfetti. Formerna är böljande och organiska i kontrast mot det raka. En teatralisk kollektion som uppmanar till att mixa färger och mönster precis som man vill. Stort, extremt och för mycket av allt – det älskar ByOn!

– Som alltid vill vi att inredning ska vara roligt och utan krav och regler. Vi inspireras ständigt av lekfullhet och denna säsong, där spelens värld inspirerat oss, har vi tagit steget ännu längre, säger Beatrice Lindgren, design- och konceptchef på Sagaform AB.

För ByOn är det självklart att inredning ska vara lekfull. Denna säsong tar man det ännu längre. Sällskapsspel som blir hemmets viktigaste inredningsdetaljer i design, material och färger som matchar hemmets övriga inredning. Detaljer som vi samlas kring, som bjuder in till att umgås och sprida kärlek, oavsett om det är med vänner eller familj. Nu finns schackpjäser även som lampor och sällskapspelen är vackert utformade och smälter in, eller sticker ut, som vackra detaljer i inredningen.

Höstens mest iögonfallande nyheter, förutom de gigantiska schackpjäserna, är den nya bestickserien Cutlery Waverly som är inspirerade av vågornas form. Även vinkylaren Crescendo sticker ut med sina lekfull och oregelbundna former. Vinkylaren är tillverkad i stengods och passar precis lika bra som vas.

De här handgjorda faten Plate Curve med organiska former och läckra ränder i färgat glas är något alldeles extra. De talar för sig själva och har en självklar plats på varje bord och hylla. Varje fat är dessutom unikt!

Glasen Glas Spice är kaxiga, sköna och lekfulla. Raka former möter runda och färgat glas möter klart. De finns i fyra olika färger, mixa färger eller kör en och samma, servera dryck eller bjud på efterrätt. Ett glas som sticker ut och smälter in på samma gång.

Kvinnokroppens vackra linjer är inspirationen till Vase och Candleholder Nature. Styrkan, passionen och livet som den för med sig. Denna säsong kommer vase Nature i två nya storlekar och med ny funktion – en större vas och mindre ljushållare. Fyll med blommor och tänd ljus när höstens mörker lägger sig, eller ha bara som det är.

 

 

Text  – Marlene Rindå Jikita, Bild – ByOn

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today