Du i Fokus
Hem & Inredning

Sagaform vill spendera tiden utomhus våren 2020

skriv ut
Sagaform är kanske mest kända för sina vackra produkter  i glas, metall och keramik, allt för det dukade bordet – men de har så mycket mer! Bland vårens nyheter märks flera produkter i textil som gör utomhuslivet enklare. Till våren får vi bland annat se nya picknickkorgar med smarta funktioner och flera nya storlekar.

Bland nyheterna hittar man bland annat handdukar inspirerade av och döpta efter det turkiska badet hamam. Handdukarna finns i tre storlekar och är vävda av tunn ekologisk bomull som torkar snabbt. Den allra största handduken är stor nog att breda ut på stranden, som picknickfilt i gröngräset eller som bordsduk, medan de mindre passar utmärkt i badrummet till kropp respektive händer.

 

Lagom till att vädret blir varmare och vi äntligen kan börja duka utomhus lanserar Sagaform flera nytillskott i sin utomhus-serie. De tåliga glasen i akrylplast ser ut att vara gjorda i kristall, men den som tittar noga – eller tappar dem – märker att de är betydligt slagtåligare än glas! Nu får de populära glasen på fot sällskap av flera nya tillskott i form av glas utan fot, en karaff, stora och små tallrikar, skålar och bestick. Perfekta att duka med på altanen eller packa med på utflykt.

 

Och på tal om utflykt! Bland vårens nyheter märks flera produkter som gör utomhuslivet enklare. Sagaform har även tagit fram flera nya picknickkorgar med smarta funktioner och i nya storlekar. Bland dem märks bland annat den nya ryggsäcken, en smidig väska med justerbara axelremmar, dubbla ytterfack och nätfack på sidorna så att det nödvändigaste alltid är nära till hands. Mat och dryck håller temperaturen längre tack vare väskornas kylfunktion.

 

I samma serie presenteras också lyxiga picknickplädar med vattenavvisande undersida. För även om det låter idylliskt med ett stilla sommarregn, så är inte alla regn så stilla. Då är det skönt att veta att kläderna förblir torra på utflykten även om marken fortfarande är lite blöt! Pläden mäter 1,3×1,7 meter, den rullas enkelt ihop och kan därefter bäras smidigt i sitt bärhandtag.

Sagaform lockar verkligen med utomhusliv våren och sommaren 2020!

 

Text och bild – Sagaform

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today