Du i Fokus
Hem & Inredning

Rusta välkomnar våren med pasteller och naturmönster

skriv ut

Efter en lång vinter infinner sig inte sällan viljan att förnya hemma! Då vill vi stoppa undan de murriga (om än mysiga) färgerna och plocka fram en ljusare färgskala och invänta vårens intåg. 

Bland Rustas vårnyheter syns en ljusare färgskala med drömmiga pasteller kombinerat med naturinslag, både i form av naturtrogna konstväxter och material som sjögräs och trä, men även i mönsterbilden med palm och gröna blad.

För hemtextilen är sammet fortsättningsvis stort och kommer i en mängd kuddar, kuddfodral, sittpuffar och gardiner. Vardagsrummet får snabbt en mini-makeover med nya gardiner, kuddar och en ny matta. Addera gärna extra sittplatser med sittpuffar i sammet och vattenhyacint. Till dekoration syns ljuslyktor och förvaringskorgar i sjögräs.

Naturtemat fortsätter till det dukade bordet med bordstabletter i sjögräs, en retroinspirerad termos med konstrotting, en taklampa i linne och underlägg med vackra, gröna blad. På bordet syns även Rustas nya porslinsserie Alma i pastellrosa och grått.

Vårnyheterna finns i varuhus från v. 3.

 

Text och bild – Rusta

Visited 21 times, 1 visit(s) today