Du i Fokus
Hem & Inredning

Moon – en vas som flirtar med geometriska former

skriv ut

Med inspiration från månen har designern Pascal Charmolu skapat en av Sagaforms hetaste höstnyheter. En vas som flirtar med geometriska former och låter strama linjer möta runda. En modern vas som kombinerar det vackra med det funktionella.

Vase Moon från Sagaform är elegant, enkel och stilren. En vas som står upp för sig själv men som lyfts till en ny nivå med en kvist eller blommor.

– Jag ville göra en vas som man alltid kan ha framme. Den är stilren och lättplacerad i all sin enkelhet, men när man adderar blommor skapas en twist där man får illusionen av att blommorna svävar, förklarar Pascal Charmolu, designern bakom Vase Moon. Personligen älskar jag att vasen andas grafiska former. Balansen mellan den tunga cylindriska basen mot den tunna tråden som formar cirkeln på toppen binder ihop allt och skapar harmoni.

Vase Moon är modern, både till uttryck och med en matt finish i sandbeige och svart. Materialet är stål, som också är helt rätt nu i höst. Vase Moon har en inbjudande design som är lätt att tycka om. En perfekt detalj i hemmet – den perfekta present för alla tillfällen. Kanske en julklapp till någon man tycker extra mycket om?

 

 

Text och bild – Saga Form

 

Visited 18 times, 1 visit(s) today