Du i Fokus
Hem & Inredning

Lagerhaus magiska julkollektion – advent, glöggmys och bakning

skriv ut

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg, öppnar dörrarna till en förtrollande värld med fokus på adventsfirande, glöggmys och julbakning. Gör dig redo för en resa genom julens smygstart som får dig att längta till mörkret.

Lagerhaus tar dig med på en resa genom en magisk skog fylld av både tradition och modernitet, med fokus på oförglömliga och kärleksfulla stunder inför den kommande julen.

Tradition i trendig tappning

Lagerhaus egna designers har i denna julkollektion låtit sig inspireras av den klassiska svenska julen och de symboler och traditioner som har gått i arv från generation till generation. Kollektionen erbjuder produkter som utstrålar tidlös skönhet och långvarig kvalitet. Exempel på dessa traditionella produkter i trendiga tappningar är de vackra glöggmuggarna Glazy samt adventsstjärnan Merry i rött, beige och vitt.

Färgsprakande juläventyr – guld, grönt, rött och en flirt med flamingorosa!

Färgpaletten för Lagerhaus julkollektion omfamnar den glödande värmen av guld och mässing, de jordnära och skogsinspirerade tonerna i brunt och grönt samt lyxiga julröda toner. En oväntad touch av flamingorosa sätter en lekfull och festlig prägel på julen.Kaneltvål – väldoftande njutning i badrum och kök

Lagerhaus bästsäljande handtvål är i jul tillbaka i den populära kanelversionen! Kaneltvålen håller samma toppkvalitet som övriga handtvålar i sortimentet och är ett perfekt inslag till kök som badrum under advent och jul. Med en dryg och vårdande formula och ett helt veganskt innehåll är kaneltvålen en perfekt gåva – till dig själv, en vän eller familjemedlem.

Förbättring av bästsäljare – syltburksljus fria från palmolja!

Lagerhaus älskade syltburksljus har fått en uppgradering och de första förbättrade ljusleveranserna fria från palmolja når butikerna i höst. Denna förändring, som innebär mindre påverkan på miljö och hälsa, representerar Lagerhaus strävan att skapa produkter som inte bara lyser upp hemmen, utan också gör det med omsorg och tanke på miljön. Julens doftljus kommer i dofterna kanel, gran och bageri. En perfekt förbättring inför ljussäsongen!

Sött och lekfullt – mönster och sötsaker som får dig att le!

Ett huvudtema som går som en röd tråd genom stora delar av julkollektionen är sötsaker. Lagerhaus har fångat magin i dessa läckerheter i form av produkter, godis och det nya mönstret Karamell. Mönstret skapar en söt och lekfull känsla, medan mönstren Bär, Polka och Linjär ger liv åt olika aspekter av julen, från skogens mysiga atmosfär till den klassiska randen i vackra färger.För dig som inte får nog av julens sötsaker har kollektionen ett stort fokus på julbakningen, med både en exklusiv och lekfull touch. Säsongens silikonformar, hjärtan och pepparkaksgubbar, kommer med tillhörande recept som passar perfekt till julens bakning – vad sägs om hemgjorda geléhjärtan, chokladklubbor och megamarshmallows att bjuda på?

Årets guldiga kakformar Till kommer i form av ett hjärta, karamell, pepparkaksgubbe och en stjärna. Som ett lekfullt och lyxigt inslag har kakformarna söta budskap, såsom ”Älskar dig” och ”Du är go!” – en perfekt julklapp till någon du tycker om.

Lagerhaus julkollektion – en magisk resa genom tidlös skönhet

Som kronan på verket hämtar julkollektionen inspiration från det klassiska och lyxiga julfirandet. Genom att smälta samman traditionella element med moderna uttryck skapar Lagerhaus en unik och elegant kollektion med en känsla av tidlös svensk jul.

Lagerhaus julkollektion är inte bara en samling produkter; den är en berättelse om tradition och nyskapande, om magi och julmys. Genom att förena det bästa från gårdagen med idag, skapar Lagerhaus en atmosfär som öppnar dörren för alla att skapa sina egna glädjefyllda stunder och kärleksfulla minnen.

Lagerhaus julkollektion finns i butik och online.


Text och bild – Pressmaterial

Visited 21 times, 1 visit(s) today