Du i Fokus
Hem & Inredning

Jysk´s vårtrender för hemmet

skriv ut

Under våren vägleds heminredningen på Jysk av två bärande trender – Belonging och Release. I trenderna hittar vi frigörelse och tillhörighet, genom både lekfullhet och kontakt med moder jord.

Varje år definierar Jysk´s avdelning för Range och design nya trender som definierar hur nyheterna i sortimentet ska se ut och kännas. Trenderna är baserade på data och kunskap om de senaste globala heminredningstrenderna och är kopplade till både framtida och kommande trender för att skapa en så hållbar och användbar helhet för kunderna oavsett när de inhandlat sin heminredning hos Jysk.

RELEASE 2023

Osäkerheten har påverkat vår värld och våra liv under flera år, men nu är det dags för en känsla av frigörelse. Vi släpper taget samtidigt och hittar tillfällen att fira livet och njuta av stunder av lycka.

Vi längtar efter en känsla av nostalgi och omger oss med retrotrender som quiltade material och 1970-talsinspirerade färger som orange och rosa, samtidigt som vi blandar dem med nyanser av blått, sand och ljusgrått för att framhäva de enkla formerna och leken mellan färgerna.

Med “Release” sätter vi våra egna regler för hur vi ska leva och njuta av livet, samt skapa en plats där det är möjligt att ta ett djupt andetag och släppa taget.

BELONGING 2023

Det är en del av vårt väsen att vilja ha en känsla av kärlek och trygghet i vår omgivning. Med “Belonging” fokuserar vi på att skapa ett avkopplande utrymme där vi kan tillåta oss att öva på ”slow living” och lägga vår energi på de vi har omkring oss.

Vi värdesätter Moder Jord genom att fokusera på material från naturen, som trä och textilier från naturfibrer blandat med fransar och rufsiga kanter för att ge en stugkänsla.

Lugna skandinaviska nyanser av grönt, ljusblått och neutrala toner av brunt och grått används för att skapa ett utrymme där vi kan återansluta med naturen, varandra och oss själva.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 9 times, 1 visit(s) today