Du i Fokus
Hem & Inredning

Julen 2018 på Rusta

skriv ut

Adventsljusstakar, julstjärnor eller ljusslingor. På Rusta är det både lätt och roligt att lysa upp hemmet inför julen. Med ett brett sortiment av allt från lekfull dekorationsbelysning och ljusslingor till klassiska fönsterljusstakar finns det garanterat något för alla smaker för att skapa en magisk jul hemma.

Julen är en traditionsbunden högtid och därför rör sig också trenderna inom julprodukter långsammare, säger Annica Nyström, kategorichef jul på Rusta. Det man däremot kan se är att sammetstrenden även smyger sig in bland julprodukter, liksom inslag som utmanar det traditionella julpyntet, med exempelvis lekfulla mönster, figurer och neonfärger.

Några av Rustas mest populära produkter är julstjärnor och där kommer det en mängd fina nyheter, liksom batterislingor för inomhusbruk som är en perfekt lösning om man vill börja dekorera tidigt, men diskret.Vare sig man är en av dem som vill tjuvstarta med julpyntandet eller hellre väntar till advent kan man vara säker på att Rusta erbjuder mängder av klassiska, skandinaviska och lekfulla lösningar som fixar stämningsfull belysning i jul.

Bland Rustas julnyheter för inomhusbelysning syns bland annat hängande julstjärnor i röd sammet, sober champagne och lekfulla mönster, liksom den stilrena adventsljusstaken Haga i silver, svart eller guld. Förra årets favorit, adventsljusstaken Norsbo, finns nu också i vitt utförande.

Det ska vara enkelt att förnya hemmet på Rusta. I år fylls våra varuhus med mer jul än någonsin. mängder av belysning, granar och pynt till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa din egen magiska jul!

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 27 times, 1 visit(s) today