Du i Fokus
Hem & Inredning

Indiska hakar på uthyrningstrenden

skriv ut
Som en del av Indiskas hållbarhetsarbete kommer kedjans kunder från och med nu att kunna hyra glas och porslin. Indiska har en ambition att på kort och lång sikt bidra till en hållbar utveckling och uthyrning av porslin är ett sätt att erbjuda kunden ytterligare en hållbar valmöjlighet.

“Hållbarhet är av högsta prioritet för oss på Indiska och vi är ödmjuka för den utmaning som detta innebär. Vi vill göra det möjligt för kunden att göra så hållbara val som möjligt och uthyrning av glas och porslin är ett naturligt nästa steg med tanke på vårt breda heminredningssortiment.” säger Karin Lindahl, vd på Indiska.

Indiskas kunder kommer att kunna välja på två olika uthyrningspaket där glasserien Sarrah och porslinsserien Chennai, i stengods med dekorativt mönster i olika färger, är basen. Därtill kan kunden lägga till servetter, dukar och tabletter i härliga färger och mönster för att skapa en festlig och färgstark känsla.

“Att hyra ut glas och porslin är bara ett av de initiativ vi lanserar nu under hösten för att visa på Indiskas ståndpunkt när det gäller hållbarhetsarbete. Till exempel startade vi Sustainability bloggen på vår hemsida för ett par veckor sedan, där kan våra kunder läsa om de projekt vi driver för en mer hållbar utveckling inom retailindustrin” fortsätter Karin Lindahl

Uthyrningen kommer vid lanseringen att ske från kedjans huvudkontor i Stockholm men planen är att utveckla konceptet så att kunder i alla kedjans butiker ska kunna hyra glas och porslin.

 

Text och bild – Indiska

 

Visited 7 times, 1 visit(s) today