Du i Fokus
Hem & Inredning

I LOVE YOU – Lagerhaus kollektion för alla hjärtans dag

skriv ut

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg, lanserar en kärleksfull kollektion inför alla hjärtans dag. Med en färgstark palett i rött och fuchsiarosa hyllar kollektionen kärleken. De glada och pigga färgerna från januari fortsätter när Lagerhaus tar steget in i alla hjärtans dag! Temat för sortimentet kan sammanfattas med tre ord: I LOVE YOU!

Godis är en självklar del av alla hjärtans dag, som en perfekt gåva till någon man tycker om. Lagerhaus godiskollektion för alla hjärtans dag är full av hjärtan i både choklad och gelé, söta budskap som “Love you” och “I like you” samt söta förpackningar i rött och rosa tema. För den som vill ge bort en gåva som är mer bestående än godis finns muggen I Love You, neonlampan Hjärta samt doftljuset Love You.

Pynta hemmet inför alla hjärtans dag med det rosaglittriga draperiet Hjärta, som kan användas som bakgrund eller väggdekoration. Även de rosa hjärtformade notiserna Heart, perfekta att skriva söta budskap på, är ett utmärkt pynt till hemmet. Bjud gästerna på något gott att dricka i de hjärtmönstrade glasen Heart eller på något hembakat med hjälp av muffinsformarna Heart.

Avslutningsvis innehåller Lagerhaus alla hjärtans dag-kollektion allt som behövs för inslagning av gåvor till nära och kära. Presentpåsen Love U kommer i två storlekar och färgställningar. Presentaskarna i kollektionen består av hjärtformade Heart i tre färger och storlekar samt askarna The Best och Special Favourite med söta budskap på.

Dags att sprida kärlek! Lagerhaus gör det enkelt att säga ”I LOVE YOU!”.

Produkterna finns tillgängliga online och i butikText och bild – Pressmaterial


Visited 58 times, 1 visit(s) today