Hur bäddar man perfekt och viker en elefant?

skriv ut
Vi är många som längtar ut i världen, att resa och bo i en perfekt bäddad hotellsäng. Hotels.com vill dämpa tristessen hos lustfyllda resenärer genom att erbjuda guider för hur man skapar den perfekta hotellbäddningen och lär oss vika handduksdjuren hemma.

I dessa tider är det viktigt att ta hand om sig själv och unna sig det lilla extra. Därför bjuder Hotels.com in passionerade globetrotters till #HotelBedChallange som syftar till att skapa förstklassig hotellkänsla hemma. Att hålla oss säkra med social distansering stoppar oss från att göra en hel del saker – med inte från att leva det bästa hotellivet har att erbjuda på hemmaplan.

Steg för steg går guiden igenom hur du gör om ditt hem till en femstjärnig svit. Från att lära dig bädda den ultimata hotellsängen, till att skapa liv till en ny karantänvän genom handduksorigami.

Guiderna visar hur du på bäst sätt viker in hörn och lakan för att skapa en fräsch känsla av en nybäddad hotellsäng. För dem som vill utmana sin konstnärliga och kreativa sida finns också instruktioner för att göra origamidjur med hjälp av handdukar. Guiden täcker konsten att göra elefanter, svanar och humrar.

Dem som vill sätta en guldkant på vardagen hemma, anta utmaningen och tävla mot rumskamrater eller partners. Dela era prestationer på Instagram genom att använda #HotelBedChallange och tagga @hotelsdotcom. Överraskningar och erbjudanden väntar dem som deltar.

Emma Tagg, Senior Global PR Manager, från Hotels.com säger:

”Det är inget som slår känslan att segla ned i fräscha lakan i en tätt bäddad hotellsäng. Därför har vi skapat denna guide som får dig att leva det bästa hotellivet har att erbjuda på hemmaplan. Om inget annat, är det andra (om än ovanligare) skickligheter som du kan skryta om än att baka bananbröd eller lägga puzzel”.

 

Text och Bild – Pressmaterial