Du i Fokus
Hem & Inredning

Fjädrar och surfbrädor

skriv ut
Fjädrar och surfbrädor Lulu Carter Design

Inredaren Lulu Carter har ett ögat för detaljer och har nu lanserat sin egen kollektion kuddar och brickor att styla hemmet med. Hennes signum är fjädrar och surfingbrädor som för tankarna till solen, värmen och exotiska platser.

Kollektion är inspirerad av både den samiska kulturen och kurbitsmönster och hennes kärlek till Nordamerika och surfkulturen där. Fjädrar och surfbrädor i starka färger syns på både de små och stora kuddfodralen och serveringsfaten som Lulu gjort i samarbete med Royal design.

Hon gillar färger och detaljer och inspireras av urbefolkningar och deras kulturer och vill att hennes produkter ska bli en intressant accent i våra hem. Lulu bryr sig inte så mycket om trender utan följer sin egen stil och anser att det vackra hemmet är det personliga hemmet.

Kollektionen omfattar en serie kuddar och brickor i flera utföranden, storlekar och mönster. Kuddarna är broderade i Indien och tillverkas i 100 % bomull. Kollektionen finns i Royal Designs egna butiker och på royaldesign.se från och med juni.

Bilder och text – Marlene Rindå Jikita

Visited 7 times, 1 visit(s) today