Du i Fokus
Hem & Inredning

Designa din egen drömsoffa!

skriv ut
Nu är inte sneda väggar eller udda vinklar något problem längre. Även till det kostigaste rum kan man designa en soffa som passar perfekt till rummet, stilen och ändamålet, utan att bli ruinerad.

C/O Home grundades 2007 och konceptet med skräddarsydda möbler till en bredare kundgrupp var då helt ny. Än idag är de tämligen ensamma om att erbjuda individuellt beställda och handgjorda kvalitetsmöbler till ett rimligt pris.

Detta är möjligt tack vare en egen möbelfabrik i Slovakien. Området runt Tatradalen är ett centrum för möbeltillverkning, med både naturmaterial, kunskap och tradition runt knuten.

Du behöver inte vara designer för att veta hur den perfekta soffan för just dig ser ut. Har du ett rum med sneda väggar som ställer krav på storlek eller form? Inga problem. Har du en dröm om en klassisk Howardsoffa men med svarvade ben, högre armstöd, lägre rygg och extra djup, i exakt samma färg som din hund? Det går att lösa!

Idén är att tillverka möbler exakt som kunderna vill ha dem, oavsett om det är en detaljrik soffa till en privatperson eller en komplett inredning till ett företag.

Stefan Sauk, Tony Irving och Linda Lampenius har designat varsin soffa, efter sin egen personliga stil, för att visa förslag på hur man kan göra. Hämta gärna inspiration från deras soffor och fundera sedan på hur just din soffa skulle se ut. Din drömsoffa!

drömsoffan Stefan Saukdrömsoffan Linda Lampenius

Bilder och text – Marlene Rindå Jikita

Visited 17 times, 1 visit(s) today