Du i Fokus
Hälsa & MotionHem & Inredning

Cura of Sweden lanserar innovativ bäddmadrass

skriv ut

Det första steget för att få en god natts sömn är att ha en bra grund. Därför har Cura of Sweden tagit fram deras helt unika bäddmadrass. Tack vare en unik kombination av Aircell foam och ull skapas de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

Cura of Sweden är nog mest känt för sina tyngdtäcken som gjorde succé för några år sedan. Numera finns det även kuddar, ögonmasker och sängkläder i sortimentet. Nu utökar man med madrassen Cura AirTemp Topper, som passar alla typer av sängar och ger ökad sömnkomfort samtidigt som den transporterar fukt och reglerar din kroppstemperatur.

Madrassen består bland annat av en unik sammansättning av skum och luftbubblor som effektivt transporterar och ventilerar luften i madrassen. Bäddmadrassen omges sedan av ett lager med kvalitativ fårull som reglerar kroppstemperaturen på ett naturligt sätt upp till +-15%. Det är ullens andningsförmåga som gör det så unikt. Ull absorberar och transporterar fukt bort från din kropp. Det hjälper därför till att reglera din temperatur under natten.

Madrassen är 7 cm tjock och finns i två olika utföranden; soft och firm. Det quiltade överdraget, består av polyesterfibrer och hjälper till att förhindra tillväxt av oönskade mikroorganismer. Tanken är att Cura AirTemp Topper ska ge samma behagliga och omfamnande känsla tyngdtäcket, fast underifrån. Att använda dem tillsammans kan ge dig känslan av en kram – hela natten.

CURA AirTemp Bäddmadrass finns att köpa i både Soft och Firm på curaofsweden.com från februari. 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

Visited 42 times, 3 visit(s) today