Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & SkönhetUpplevelser

Viking Line Cinderella har sin egen badritual

skriv ut
Många som åker på kryssning gör gärna ett besök på SPA-avdelningen och unnar sig någon av alla härlig behandlingar. På Cinderella SPA kan man även göra sin egna behandling i form av en badritual.

Viking Lines Cinderella SPA har en badritual med produkter från Kerstin Florian som man gör på egen hand – i sin egen takt. Badritualen ingår i entréavgiften och kommer i form av en vit necessär innehållande nio olika produkter, en massagevante samt ett komplett schema för hur ritualen går till och i vilken ordning produkterna skall användas. Självklart får man även badrock, handduk och tofflor!

Allt börjar med en lång och varm dusch och en rejäl tvätt och scrub. Sedan fortsätter man med en stärkande ansiktsmask som får göra verkan inne i bastun en stund. När man är varm och go tvättas masken bort och det är dags för den härliga massagepoolen. Där kan man sitta hur länge som helst, det är väldigt skönt!

Efter en välgörande massage fortsätter man ner i bubbelpoolen så man blir riktigt uppmjukad och varm, för att sedan ta ett väldigt snabbt dopp i kallbadet. I kallbadet är det 8-11 grader, så det är riktigt skönt att värma upp sig i ångbastuns direkt efter som är nästan punkt i ritualen.

När man är lagom uppvärmd av bastun är det återigen dags för en dusch, den här gången med noggrann hårtvätt och inpackning. Därefter smörjs kroppen in i en härlig lotion och ansiktet får en återfuktande kräm. Sen är det inte så tokig alls att sitta i relaxen en stund, dricka något och bara må gott.

Missa inte detta nästa gång ni kliver på Cinderella, det är så skönt!

 

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita

 

Visited 24 times, 1 visit(s) today