Du i Fokus
Hälsa & Motion

TUI Blue bjuder på professionell träningsvideoserie

skriv ut

Nyårslöftena ligger lång tillbaka i tiden nu och träningspassen kanske börjar glesa ut. För extra träningsmotivation har hotellkedjan TUI Blue lanserat sin första träningsvideoserie ”be BLUEf!t” på YouTube för att inspirera människor att uppnå sina träningsmål.

be BLUEf!t-serien har utvecklats av professionella träningsexperter från TUI Groups globala hotellkedja TUI Blue och i serien avslöjar de sina bästa träningsråd för att injicera drivkraft i vilken hemträningssession som helst.

– BLUEf!t handlar om det holistiska synsättet på hälsa och träning som vi erbjuder på våra hotell, inklusive ett varierat utbud av klasser och träningspass. De starka registreringssiffrorna vi ser i vår BLUE-app visar att vårt program är mycket populärt bland våra gäster, men med “be BLUEf!t”-videorna kan nu alla få insikter från våra träningsproffs, säger Artur Gerber, vd för TUI Blue.

“be BLUEf!t”-videorna är helt gratis och finns tillgängliga i TUI Blues sociala mediekanaler, och två nya träningspass läggs till varje vecka. Varje träningspass äger rum mot den unika bakgrunden av TUI Blue Nam Hoi An i Vietnam och ger en semesteratmosfär till träningsupplevelsen.

Serien erbjuder en balanserad mix av träningsrutiner, från styrketräning och kardioövningar till flexibilitets- och balansförbättrande pass. Tittarna kan se fram emot totalt 20 professionella videor. Serien presenterar av instruktörerna Lars Löwe och Armin Kanani, som kommer att berika varje träningspass med sin individuella stil och motiverande insikter.

– Många hotellgäster vill ta med sig sin semestermotivation hem och fortsätta sin träning. Vi tror att vi alla har möjlighet att hålla oss i form och vara hälsosamma i vår vardag också. Med denna omfattande träningsvideoserie strävar vi efter att hjälpa våra gäster att uppnå sina mål, säger Lars Löwe, Corporate BLUEf!t Manager på TUI Blue.

Du hittar spellistan för “be BLUEf!t”-videorna på YouTube.


Text och bild – Pressmaterial


Visited 31 times, 1 visit(s) today