Du i Fokus
Hälsa & Motion

Sweden Eco – Naturlig hudvård för män

skriv ut
Tony Irving fick en idé om hudvårdsprodukter för män och tog kontakt med Carina Swarts på Rosenserien. Tillsammans tog de fram en lyxig serie för den medvetna mannen som rönt framgång de senaste åren. Under Stockholm Beauty Week lanserades produkterna med nytt namn och ny förpackning och lite nytt innehåll: Sweden Eco – skincare for men.

Sweden Eco  – skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. Alla produkter har 100 % naturligt innehåll och är till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Dessa gör produkter effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika. Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA.

Det är RS Biokosmetik som tillverkat svensk naturlig hudvård i 35 år som nu har vidareutvecklat sin herrserie ”Rosenserien for men” och gett den ett eget varumärke: Sweden Eco Skincare for men. Produkterna har fått ett riktigt ansiktslyft vad gäller layout och förpackningar men även innehållet har vidareutvecklats.

Sweden Ecos har satsat på att göra en bred hudvård med få produkter, dvs produkterna har många funktioner och användningsområden. Moisturiser är en utmärkt fuktgivare inte bara till ansikte utan även till skägget som blir mjukt och snyggt, till torr hud på kroppen och som handkräm. Refreshing Toner ger en svalkande uppfräschning under dagen och tillför fukt framför datorn. Även perfekt som rakvatten till både ansikte och kropp, minskar risk för hudirritationer.

Serien innehåller shaving soap, refreshing toner, moisturiser, shampoo for hair and body och deodorant.

Mer info om produkterna finns på www.swedeneco.com

 

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Izabella Moore

 

Visited 20 times, 1 visit(s) today