Du i Fokus
Hälsa & Motion

Indiska lanserar yogakollektion tillsammans med Röhnisch

skriv ut

Idag lanserar Indiska en exklusiv yogakollektion i samarbete med det svenska sportvarumärket Röhnisch. Kollektionen är framtagen med syftet att erbjuda feminina yogakläder med ett färgstarkt uttryck i kombination med bra funktion, passform och kvalité. 

Kollektionen går i färgerna cerise, plommon och petroleum och består av träningskläder, mjuka set och tillbehör såsom vattenflaskor, tekoppar och doftljus. Plaggen är designade för att användas både under träningen och efteråt.

– Det känns roligt att återigen kunna erbjuda våra kunder ett yogasortiment, då vi sett att efterfrågan på yoga varit stor. Kollektionen karaktäriseras av starka färger och mönster som andas det Indiska arvet. I kombination med Röhnisch fantastiska kvalité och passform känns det helt rätt, säger Helena Leach, Kreativ chef på Indiska.

Både Indiska och Röhnisch är företag som strävar efter att arbeta på ett hållbart sätt och därför är tre av produkterna tillverkade av återvunnet material. Yogatightsen, sport-BH:n och träningslinnet är alla tillverkade av 100% återvunnen polyester.

Kollektionen finns till försäljning online och i utvalda butiker med start idag.

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 13 times, 1 visit(s) today