Du i Fokus
MusikUpplevelser

Magnus Carlsson på Hamburger Börs – Höstens lyckopiller

skriv ut
När Magnus Carlsson sammanfattar sitt liv så här långt, bjuder han både på dansband, disco och schlager. Han bjuder också på en resa genom sitt intressanta och lite turbulenta liv, både som artist och privat. Vad sägs om att backa av en scen pga hot… mer än så avslöjar vi inte.

Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen, närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd hits har Magnus Carlsson en hel del att berätta om och anekdoter i överflöd att plocka av.

På anrika Hamburger Börs i Stockholm ger han publiken den ultimata showen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Hits efter hits, i alla genres man kan tänka sig, raddas de upp likt smultron på ett strå. Till detta adderas dans, glädje, party och extra allt. Hans dansare och den fantastiskt ljussatta scenen gör showen komplett, dessutom bjuder han på hela två fullspäckade timmar – så det finns absolut inget att klaga på.

Många ser nog Magnus Carlsson som en helylle, svärmorsdröm som är behaglig både att se och lyssna på. Men han är ju så mycket mer! Här finns en musikalisk glädje och sällan skådad musikalisk bredd. Han hoppar enkelt och med total närvaro mellan dansband, popp och schlager och hela Börsen sjunger med.

Emellanåt stannar han upp och berättar om sig själv, sitt liv och sin karriär. Han gör det rakt upp och ner, med stor självdistans och humor trots att en del inte är helt enkelt att berätta om. Anekdoter förstärks med gamla V8-filmer, bilder och klipp från tv, vilket gör det hela extra fint. Magnus Carlsson bjuder på en väldigt snygg show helt enkelt!

Vi åt inte maten och kan därför inte bedöma den, men vi hörde här och där att gästerna var belåtna. Kombinationen mat och show är aldrig fel och ger en helhetsupplevelse som Hamburger Börs är väldigt bra på. Oavsett om ni väljer att äta maten eller bara se showen, så kan vi garantera att ni kommer att gå nöjda hem efteråt. I Schlagerplatspaketet ingår dessutom en fjäderboa och två discodrinkar, vem kan motstå det?

Magnus Carlsson och hans show ”Från Barbados till Gamla Stan” är precis vad vi behöver för att möta hösten på bästa sätt. Glitter, glamour och hans genuina värme, då är vi nästan på Barbados trots att det är rätt kallt utanför.

 

”Från Barbados till Gamla Stan” spelas på Hamburger Börs tom 13 november 2021, sedan i Göteborg under maj.

 

Text och bild – Jikitas

 

Visited 5 times, 1 visit(s) today