Du i Fokus
ResorUpplevelser

En sprakande underhållningshöst på Vikings Rosella

skriv ut
Nu har underhållningshösten på Viking Lines kryssare Rosella dragit igång. På turerna mellan Mariehamn och Kapellskär kan gästerna höra Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg prata med bla Mark Levengood, Marianne Rundström och Viveca Sten.

– Det är med förväntan i luften som vi förbereder Rosella för en sprakande underhållningshöst. Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg har ett pärlband av intressanta gäster på kommande till Café Rosella, vi bjuder på tre fina författarresor och satsar på såväl country, jazz som dansband och vår specialitet – den levande jukeboxen – för alla våra musikintresserade resenärer, säger Joanna Åhman, Sales and Product Manager, Viking Line.

Kryssningsveckan inleds på måndagar med Café Rosella, där programledarna Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg intervjuar spännande gäster varje vecka fram till december. Tisdagar är bingodagar med stor final tisdagen den 18 december, då det utlovas maffiga priser. På torsdagarna fortsätter den populära satsningen”10-i-topp – den levande jukeboxen” där publiken önskar sina favoritlåtar från 1950- 60- och 70-talen. Fredags- och lördagskryssningarna gästas i höst av några av Sveriges populäraste dansband varvat med tema- och specialkryssningar. Bland specialkryssningarna märks inte minst de populära författarresorna. I höst kommer de omåttligt populära författarna Arne Dahl, Herman Lindqvist respektive Catharina Ingelman Sundberg till fartyget Rosella på utvalda datum.

I december kulminerar sedan underhållningshösten för första gången i en finalvecka som går av stapeln den 17 till och med den 20 december. Då blir det ett extra speciellt Café Rosella med bägge programledarna Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg på plats, följt av stora finaler i så väl bingo, karaoke som 10-i-topp; allt med möjlighet att vinna riktigt fina priser för de trogna kryssningsresenärerna.

Höjdpunkter ur Rosellas underhållningshöst 2018:
1 oktober: Café Rosella – Ulf Elfving möter Mark Levengood
2 oktober: Författarresa med Herman Lindqvist
7 oktober: Jazzkryssning
8 oktober: Café Rosella – Ragnar Dahlberg möter Susie Päivärinta
13 oktober: Dansbandet Larz Kristerz
15 oktober: Café Rosella – Ulf Elfving möter Viveca Sten
22 oktober: Café Rosella – Ragnar Dahlberg möter Marianne Rundström
27 oktober: 80-talskryssning med Remind
29 oktober: Café Rosella – Ulf Elfving möter Little Gerhard

5 november: Café Rosella – Ragnar Dahlberg möter Lena & Gösta Linderholm
6 november: Författarresa med Catharina Ingelman Sundberg
10 november: Dansbandet Sannex
12 november: Café Rosella – Ulf Elfving möter Christina Lindberg
19 november: Café Rosella – Ragnar Dahlberg möter Bosse ”Bildoktorn” Andersson
26 november: Café Rosella – Ulf Elfving möter Claes ”Clabbe” af Geijerstam

Ett härligt sätt att pigga upp hösten!

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 16 times, 1 visit(s) today