Du i Fokus
ResorUpplevelser

Världens längsta och lyxigaste jordenruntresa!

skriv ut
En jorden-runt resa kan göras på olika sätt; med en flygbiljett och förbokade stopp under en månad eller som kanske inom en överskådlig framtid med rymdskepp uppe i rymden. Ett långsammare och betydligt lyxigare alternativ är en kryssning. I början av nästa år går en riktig lyxresa med besök i 28 länder!

Ett av världens femstjärniga rederier Regent Sevens Seas, erbjuder återigen en världsomsegling, World Cruise 2018 efter 2017 års genomförda och uppskattade lansering av konceptet, nu med en ny rutt. Kryssningen med RSSC Navigator föregås med en storstilad galamiddag den 7 januari på det anrika hotellet Beverly Wilshire by Four Season´s i Los Angeles innan man lättar ankar. Kryssningsrutten går mot Hawaii, Franska Polynesien, Nya Zeeland och Australien, Sydostasien med Indonesien, Malaysia, Indiska Oceanens öar och Sydafrika. Därifrån korsar man Atlanten för att kryssa längs den östra sidan av den sydamerikanska kontinenten med Uruguay, Argentina, Brasilien genom den karibiska övärlden för att slutligen kryssa genom Panamakanalen på väg tillbaka till Los Angeles.

Med 38 528 sjömil, 28 länder, 64 hamnar och många intryck senare är fartyget åter i Los Angeles efter 137 dagars segling. Jordenrunt-kryssningen pågår från den 8 januari – 25 maj 2018.

Ombord har RSSC Navigator plats för 490 gäster, som har tillgång till alla bekvämligheter som hyttsviter med balkong (i vissa kategorier med egen butler), flera gourmetrestauranger, underhållning, föredrag, aktiviteter m.m. I rederiets all-inclusive koncept ingår allt i priset; all mat och dryck, som champagne och sprit och t o m utflykterna i land och dricks.

En resa som heter duga!

 

Text och bild – Tourspacific

Visited 46 times, 1 visit(s) today