Du i Fokus
Resor

TomTom GO Camper – GPS för husbils- och husvagnsentusiasten

skriv ut
TomTom lanserar TomTom GO Camper, en GPS speciellt framtagen för att hjälpa resenärer att resa bekymmersfritt med husbil eller husvagn genom att hitta de bästa vägarna och samtidigt undvika trafik. TomTom GO Camper är utrustad med Wi-Fi®, vilket betyder att kartor, mjukvara och intressepunkter (POI) uppdateras sömlöst. Dessutom läser GPS:en upp smartphonemeddelanden och är kompatibel med Siri och Google Now.

TomTom GO Camper inkluderar livstids uppdateringar av världskartor anpassade för husbilar och husvagnar. Kartorna hjälper dig att hitta de bästa vägarna för ditt fordon baserat på storlek, vikt och hastighet och inkluderar även intressepunkter som är relevanta för just campingresor. På så sätt kan du vara säker på att alltid hitta de bästa campingplatserna längs vägen.

Semesterplaneringen görs dessutom ännu roligare med TomToms plattform för ruttdelning TomTom Road Trips. Där kan du upptäcka spännande rutter över hela världen och enkelt anpassa och lägga till destinationer från din smartphone via TomTom MyDrive. TomTom GO Camper varnar också när du närmar dig en fast eller mobil fartkamera och påminner dig om hastighetsgränsen.

– Med vår nya TomTom GO Camper vill vi underlätta för resenärer som med husbil eller husvagn vill maximera sin resa, både vid planeringsstadiet och ute på vägarna, säger Stefan Högberg, Sales & Marketing Director på TomTom i norden. Med inbyggt Wi-Fi, inspirerande ruttplanering med TomTom Road Trips och korrekt beräknade ankomsttider är vi övertygade om att TomTom Camper kommer att uppskattas och göra det enklare för campingresenärer i sommar.

TomTom GO Camper har en fullt interaktiv pekskärm på 6 tum. TomTom GO Camper går att förbeställa på TomToms hemsida, samt hos utvalda återförsäljare online och finns tillgänglig i butik från och med mitten på maj, för 3999 kr.

 

Text och bild – TomTom

Visited 15 times, 1 visit(s) today