Du i Fokus
Mode & Skönhet

Ny trend: vardagsshapewear

skriv ut
vardagsshapewear Spanx

Shapewear genomgår just nu en stor förändring – det som innan var ett röda mattan fenomen har blivit en självklar del av varje kvinnas garderob. I täten för produktutvecklingen går Spanx vars höstkollektion är fylld med shapewear-plagg för vardagsbruk i vackra material och färger och med smarta inbyggda shape-funktioner.

Shapewear har länge varit nära förknippat med festkvällar, galablåsor och röda mattan tillställningar. Men då den kvinnliga konsumenten blivit mer medveten om fördelarna med shapewear har även konsumentens förväntningar ökat. Det är inte längre enbart kroppsformande funktioner som efterfrågas, bekvämlighet och enkelhet att bära plaggen som en integrerad del av en vardagsoutfit är numera efterfrågade produktattribut vid köp av shapewear-produkter.

Internationella shapewear giganten Spanx arbetar aktivt med att utveckla nya tekniker och material för att leva upp till konsumentens krav på shapewear-produkter för vardagsbruk. Tunna plagg med stabila material för optimal shape-funktion och komfort är nyheter för hösten samt matchande underklädesset med bh:ar som minskar bh-kant och trosor i trendfärgerna rosa, rött och lila som eliminerar kärlekshandtag och synliga troslinjer.

Som ett led i utvecklingen har Spanx tagit fram tre shape-nivåer i sitt sortiment: Smooth, Shape och Sculpt. Och nu finns de även som leggings! I leggingssortimentet syns storsäljarna Faux Leather Leggings i färgerna black, wine och gun metal, snygga camouflagemönstrade leggings i färgalternativen svart och grönt samt helsvarta leggings med sammetsdetaljer.

I Sverige säljs Spanx bland annat på Ellos, Åhléns, Twilfit, Nordiska Kompaniet, Boozt, Wakakuu och Nelly. Samt i mindre butiker runt om i landet.

vardagsshapewear Spanx vardagsshapewear Spanx svarta vardagsshapewear Spanx longleg

Bilder och text – pressmaterial

Visited 8 times, 1 visit(s) today