Du i Fokus
Mode & Skönhet

Lyxiga skor från Heelow och Valerie

skriv ut
Svenska skomärket Heelow släpper designsamarbete med Valerie. Den limiterade kollektionen består av tre par flats i färgerna; Denim Suede, Dusty Peach och Sparkling Blue. Bakom designen står Valerie Aflalo tillsammans med Heelows grundare Anna Eriksson Öhlin och Ida Brånby.

Valerie Aflalo är grundare och designer bakom varumärket Valerie. Den första kollektionen skapades 2006. Sedan dess har utvecklingen fortskridit in i en helt egen nisch, i landet mellan svenskt designhantverk och fransk lyx. Framtoningen är lekfull, strålande och med hög kvalitet på tyger och tillverkning.

Heelow drivs av vännerna Ida Brånby och Anna Erikssom Öhlen. Bägge önskade ett tydligt märke för festskor utan klack. Skorna tillverkas i Portugal och man har ett nära samarbete med fabriken för att kunna garantera en så snygg, skön och exklusiv sko som möjligt. Skorna tillverkas som regel i storlek 36-42, vissa modeller tillverkas även i storlekarna 35 och 43.

Tillsammans vill de nu kunna erbjuda lyxiga skor som passar för alla tillfällen, oavsett om man är på fest, på jobbet eller om man helt enkelt bara vill vara ursnygg i vår. Skorna som är gjorda av mocka och skinn, kommer att finnas i Heelows online-butik (heelow.com), samt i Valeries flaggskeppsbutik i Mood-gallerian och webbshop (valerieaflalo.com) från mitten av april.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Whistler PR

Visited 21 times, 1 visit(s) today