Du i Fokus
Mode & Skönhet

Ewa i Walla firar 15 år!

skriv ut
Svenska modevarumärket Ewa i Walla fyller 15 år, det firas med en limiterad kollektion bestående av grundaren Ewa i Wallas utvalda favoriter från de senaste 15 åren. En kollektion som väcker minnen och beskrivs av henne själv som sin mest känslomässiga kollektion hittills.

– Jag får ofta frågan om jag har några favoriter av alla plagg och kollektioner jag skapat. Det är väl klart att jag har mina favoriter! Men vilka är de? Som designer tycker man ju om ”allt” man gjort men vissa plagg och mönster har ju en extra plats i mitt hjärta. Vissa som fått mycket uppskattning och andra som har mer emotionell betydelse för mig, berättar Ewa i Walla.

Kollektionen återspeglar Ewas liv och varumärkets historia. Sortimentet består framförallt av klänningar och kjolar men även av byxor, toppar och accessoarer. Samtliga valda med omsorg och numrerade för att ge varje enskilt plagg en särskild betydelse. Med facit i handen ångrar hon att inte mer finns dokumenterat på film.

– Min garderob är ganska innehållsrik, den innehåller trots allt 15 år av mitt liv. Otroligt när man inser att mycket av det som jag skapade för ca 10–12 år sedan fortfarande känns aktuellt och uppdaterat. Det är väl en typ av hållbart mode kan jag tycka, fortsätter Ewa avslutningsvis.

Jubileumskollektionen har basen i hennes absoluta favoriter från de senaste 15 åren och innehåller dessutom limiterade plagg som är numrerad så att varje plagg skall vara ännu mer unikt.

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 23 times, 1 visit(s) today