Du i Fokus
Mode & Skönhet

Bad Santa is coming to town – årets groomingkalender för män!

skriv ut
Klart att även männen ska ha en julkalender, någon rättvisa måste det ju vara. Här är groomingkalendern för mannen som gillar fart, fläkt och fest. Dick Johnson Bad Santa Christmas Calendar är en fullspäckad julkalender som inte kommer att lämna någon man besviken.

Det här är inte en vanlig groomingkalender för män – Dick Johnson har skapat en upplevelse utöver det vanliga som ger en totalrenovering från topp till pung och piggar upp efter tunga nätter av festande. Bakom luckorna hittar man Dick Johnsons bästsäljande produkter samt gästprodukter från andra välkända varumärken.

Kalenderns 24 luckor innehåller bland annat Smokey Whisky Shaving Gel, Hangover Treatment, Snake Beard Oil, God Spray, Tar Soap, Ginger Bread Lip Balm och Magic Dust. Dessutom ett presentkort klistermärken och ett pungvax!

Detta är en av de största och mest exklusiva julkalendrarna för män som marknaden erbjuder. Den väger hela 2,76 kr och mäter 37 x 32 x 10,5 cm, värdet är över 2500 kr.

Dick Johnson Bad Santa Christmas Calendar kostar 1290 kr och finns i en limiterad upplaga och säljs bland annat på www.grooming.se  och  www.beardshop.se

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 7 times, 1 visit(s) today