Du i Fokus
Hem & InredningMat & Dryck

Ta julbaket en nivå högre!

skriv ut
Tillhör du dem som gärna vill ha hembakad till jul och ser det som avkoppling att pyssla i köket? Då har du förmodligen redan börjat ditt julbak, du kanske tom är färdig? Är du passionerad hemmabagare har du kanske en fin köksmaskin med mängder av funktioner. Om du inte har en så kanske du önskar en? Kanske är det en Kenwood Chef Sense XL Special Edition du drömmer om?

Många använder sin köksmaskinen för att baka, knåda och vispa men kanske önskar att den skulle kunna användas till mer. Köksmaskinerna från Kenwood har utvecklats under åren och har nu en mängd funktioner.  Numera har den 25 tillbehör som går att köpa till som gör möjligheterna oändliga. Nu gör den så mycket mer än bara bakar, nu kan man göra hela menyer!

Den smarta köksmaskinen från Kenwood har fått en uppdatering och är dessutom riktigt snygg i trendiga metallfärger. En maskin man kan ha framme och som blir en inredningsdetalj. Kenwood lanserade en ”special edition” under hösten, i tre gnistrande färger. Chef Sense är sedan tidigare känd för sin höga kvalitet, innovativa teknologi och mångsidighet med flera sorters tillbehör. Men nu är köksmaskinen inte bara smart utan också snygg. Köksmaskinen har fått tre i iögonfallande färger, inspirerade av rådande färgtrend, och med en metallic-finish;”Love Conquers All” är vackert pärlemorfärgad, ”To The Stars” är gnistrande granitgrå och ”Fortune Favours the Bold” har en djup plommonfärg.

Kenwood Chef Sense XL Special Editon vispar, blandar och knådar i den nästan 7 liter stora skålen. Den har en stark motor och klarar även tyngre degar. Hastigheten är justerbar och passar därför även till att göra bla soufflé. Med de 25 olika tillbehören som spiralizer, köttkvarn, pastatillbehör, fruktpress, grönsaksskärare eller glassmaskin, kan du skapa allt från hemgjorda fiskkakor, soppor och såser, färsk pasta, mala kött till köttfärs, stoppa korvar, pastejer, smoothies och glass – det är bara din fantasi som sätter gränser Detta är den kompletta köksmaskinen!

Kenwood Chef Sense XL Special Editon kostar 5999 SEK.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild –  Kenwood

 

Visited 10 times, 1 visit(s) today