Pasta med persilja och vitlök
4 portioner
- 280 gr pasta
- 1 kruka persilja
- 2-3 msk olivolja
- 3-4 vitlöksklyftor
- Salt
- Peppar
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Hacka persiljan grovt och pressa vitlöken. Hetta upp en panna och ha i olivoljan. Tillsätt persiljan och vitlöken. Lägg i den kokta pastan försiktigt, blanda om och värm allt försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
Servera genast, gärna med lite riven parmesan.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 33 P för allt, om man använder 2 msk olja. Lägg till P för ev parmesan.
Points: 33 P för allt, om man använder 2 msk olja. Lägg till P för ev parmesan.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 767 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 23