Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Lindeman’s Bin 30 Sparkling Rosé

skriv ut
Lagom till våren lanseras nu Lindeman’s Bin 30 Sparkling Rosé, ett mousserande rosévin från South Eastern Australia. En elegant och fruktig rosé gjord på de, för mousserande vin, klassiska druvsorterna, Chardonnay och Pinot Noir. 

De australiensiska vinmakarna på Lindeman’s introducerar nu en ny medlem i Bin-serien i form av en unik blend som tagits fram exklusivt för Systembolaget med den svenska konsumentens smakprofil i åtanke. Lindeman’s Bin 30 Sparkling Rosé är ett torrt, fruktigt och friskt mousserande rosévin med en bärig smak av mogna jordgubbar, hallon samt inslag av persika som nyanseras av citrustoner från blodapelsin.

Doft är av jordgubb med en viss ton av citron och lime samt en frisk smak av mogna bär, persika och blodapelsin med härlig och lång eftersmak.Vinet passar lika väl till påskbuffén som till vårens mingel och sommarens grillmiddagar.

Lindeman’s Bin 30 Sparkling Rosé passar utmärkt att avnjuta som fördrink eller tillsammans med lättare rätter så som fisk- och skaldjursrätter, samt kryddstark mat med asiatiska inslag. Det är ett härligt vår- och sommarvin som gör vilken picknick som helst till något lite extra.

Lindeman’s Bin 30 Sparkling Rosé är i dagsläget den enda australiensiska mousserande rosén hos Systembolaget.

Artikelnr: 7413

Pris 69 kr

Visited 28 times, 1 visit(s) today