Du i Fokus
Mat & Dryck

LAKRIDS BY BÜLOW – julkalendern fyller 10 år

skriv ut
För tio år sedan lanserade LAKRIDS BY BÜLOW för första gången sin julkalender med
gourmetlakrits bakom de 24 luckorna. I årets jubileumskalender döljer sig ett lakritsuniversum. Här gömmer sig både välkända favoriter och helt nya delikata överraskningar som är speciellt framtagna för årets kalender.

Lakritsjulkalendern är den produkt i LAKRIDS BY BÜLOWs sortiment som ger den fulla upplevelsen av vad gourmetlakrits är och kan vara. Här finns möjlighet att uppleva nyfikenheten och passionen bakom och smaka på inte bara den söta och salta lakritsen med eller utan choklad utan hela spektret av smakupplevelser. I år har kalendern 10-årsjubileum och för Johan Bülow är det mycket speciellt.

– Julkalendern är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är en konkret produkt som hjälper oss på vägen att nå vår vision att få hela världen att älska lakrits. I kalendern finns det något för alla och du får möjlighet att smaka på så många sorter som mjöligt av vår gourmetlakrits som vi utvecklar i vår lilla fabrik i Danmark, säger Johan Bülow.

 

Ska lära världen att älska lakrits

Just nu är LAKRIDS BY BÜLOW ute på uppdrag, att inte bara lära svenska folket att älska lakrits, utan världen.

Uppdraget går ut på att dela ut gratis smakprov runt om i hela världen. Motkravet för att ta del av smakprovet är att mottagaren lovar att dela gourmetlakritsen med en lakritshatare. På detta sätt ska LAKRIDS BY BÜLOW övertyga ”hatarna” att ändra sin åsikt.

– Vi vill dela vårt varumärke med hela världen. Vi vet att majoriteten av världens befolkning tror
att de inte tycker om lakrits, men det är precis vad vi arbetar med att förändra varje dag. Vi
drömmer om att få världen att älska lakrits – en lakrits i taget. Det är en resa vi har jobbat för i
många år där Danmark gradvis har blivit en mindre del av vår verksamhet. Nu är det dags att skapa
en ännu större global smakpanel, säger Fredrik Nilsson, VD på LAKRIDS BY BÜLOW.

För att vara med och frälsa världen registrerar man sig på LAKRIDS BY BÜLOW. Då får man ett litet smakprovningspaket gratis som man alltså ska  dela med en ”hatare”. På detta sätt kommer 84 procent av världen, enligt LAKRIDS BY BÜLOWs egna beräkningar, att älska lakrits om exakt 412 år och 292 dagar.

 

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 21 times, 1 visit(s) today