Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Frisk vårnyhet helt utan socker men full av smak

skriv ut
Lagom till vårens och sommarens festligheter lanseras Smirnoff Ice Reduced Calorie. Smirnoff Ice lanserades 2003 i Sverige och har sedan dess etablerat sig på marknaden som en av Sveriges populäraste alkoholhaltiga blanddrycker. Än idag ökar Smirnoff Ice försäljningsmässigt och har senaste året sålt över 1,1 miljoner liter. Nu lanseras produkten i sockerfri form och innehåller trettio procent färre kalorier än Smirnoff Ice.

-Fastän att vi tagit bort allt socker så har vi lyckats behålla den klassiska smaken hos Smirnoff Ice, vilket är otroligt svårt. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet säger Malin Möllerberg, nordisk PR-ansvarig på Diageo.

Smirnoff Ice Reduced Calorie har samma smak som klassikern Smirnoff Ice; den är fruktig och söt med en fräsch ton av citron. En perfekt dryck när vår- och försommarkvällarna bjuder på festligheter i goda vänners sällskap.

Testpatrullen har smakat och kan konstatera att den är precis lika fräsch och läskande som originalet. Väl kyld smakar den allra bäst!

Art nr: 1761

Pris: 19.90

 

Text – pressmaterial, bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 22 times, 1 visit(s) today