Du i Fokus
Mat & Dryck

Enkel potatissallad

skriv ut
4 portioner
  • 1 kg potatis
  • 1-2 dl gräslök
  • 1 rödlök

Marinad

  • 3 msk rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk senap
  • 1 tsk honung
Gör så här:

Skala potatisen, dela den i bitar och koka tills den har lite tuggmotstånd kvar. Låt svalna

Skala och skiva rödlöken tunt.

Blanda ingredienserna till marinaden och häll den över den varma potatisen.

Vänd ner gräslök och rödlök.

Smaka av med salt och peppar.

Servera gärna till grillat eller på buffén.



För er Viktväktare:

Points: 34 P för hela satsen.



Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 768 times, 1 visit(s) today