Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Förläng sommarkänslan med Chill Out Shiraz Rosé California

skriv ut
Visst finns det föreställningar om att det bara är okej att dricka rosévin på sommaren? Rosé kan naturligtvis drickas närsomhelst under året men många kopplar ändå ihop smaken och den härligt rosa färgen med varma sommarkvällar. Ett bra sätt att förlänga sommarkänslan är att hälla upp ett glas iskall rosé trots att kvällarna utanför blir mörkare och kallare.
Chill Out Shiraz Rosé California är ett av Sveriges mest omtyckta rosévin. Det passar lika bra att dricka som det är som till mat och det kan med fördel kombineras med flera olika smaker – kyckling, skaldjur och fisk. Chill Out  har en fruktig smak med toner av hallon, björnbär och körsbär och doften är frisk och fruktig med inslag av hallon och björnbär. Ett gott och prisvärt vin, perfekt till glada fester med många deltagare!
Chill Out Shiraz Rosé California är gjort på druvan Shiraz som kommer från olika vingårdar runt om i Kalifornien. Kalifornien har ett klimat som liknar medelhavsklimatet där dessa druvor trivs extra bra. Efter skörden krossas druvorna och skalen får ligga i musten en stund under jäsning, vilket ger vinet dess vackra rosa färg och dess fruktiga smak. För att bevara den fräscha fruktigheten jäser vinet på rostfria ståltankar innan det tappas.
Chill Out Shiraz Rosé California passar utmärkt att dricka som det är eller till lättare rätter med ljust kött, grillad fisk och sallader.
Chill Out Shiraz Rosé California
Artikelnr: 3105
Pris: 219 kr
Text – Pressmaterial, bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 13 times, 1 visit(s) today